Man kan ju inte låta bli att undra hur det ser ut hemma hos alla inredare som man ser på teve. Tar de ut svängarna ordentligt eller håller de det mer enkelt? Lever de ut sina drömmar genom att inreda för andra eller bor de faktiskt så själva också? När man inreder för andra så måste man givetvis inreda med den eller de personerna i åtanke och inte bara göra så som man själv skulle vilja ha det, men inredarens personliga stil lyser ju ändå igenom.

Jag tycker att det är väldigt spännande med hemma hos-reportage hos inredare, och allra roligast är det förstås att få se hur Mija Kinning har det i sitt hem. Det kan man bland annat göra här: http://www.expressen.se/leva-och-bo/sno-inredaren-mijas-eleganta-stil-i-hemmet/

Jag bara älskar hennes kökslampor från Dixon! Det är så himla snyggt att hon har olika former på lamporna men knyter ihop det genom att ha samma färg och att hänga dem i en spikrak linje. Jag är också barnsligt förtjust i den långa soffan. Jag har alltid tyckt att stora soffor är lyxiga, och den här täcker ju en hel vägg (ser det ut som i alla fall).

Det är spännande att Mija från början hade planerat att ha köket i helsvart högblankt men ändrade sig i sista sekund och tog vitt i stället. Färg gör ju så otroligt mycket och köket hade fått en helt annan känsla med svart. Det hade blivit som ett helt annat rum. Personligen hade jag kanske valt det svarta ändå, för även om vitt också är snyggt så kan jag tycka att det blir trist när det blir för mycket vitt. De vita väggarna och taket hade gjort sig snyggt till ett svart kök, tycker jag.