Om ni inte har surfat in på Mija Kinnings Youtube-kanal så tycker jag absolut att ni ska göra det. Den heter ”mera Mija” och där det finns det massor av inspiration med allt från korta inslag till lite längre sådana. Mija lägger bland annat upp små filmer som heter ”Mija trollar” som visar hur hon trollar med olika saker för att skapa vacker inredning. Här kommer ett exempel där hon klär in en sittpuff med en matta.

Det finns också lite längre klipp som heter ”Mija minns” där man får se Mija när hon åker hem till människor och inreder. Som till exempel det här klippet som heter ”Mija minns Garsås” där hon inreder ett vardagsrum och ett kök. Kökssoffan är enligt mig helt fantastisk!

Förutom det så finns det lite blandat, som till exempel när Mija besöker olika loppisar. Jag är själv en flitig loppisbesökare och det vore verkligen en dröm för mig att få gå på loppis tillsammans med Mija. Tänk att få ha hennes ögon med sig – vilka fynd man skulle göra! Jag önskar att det fanns Mija-glasögon som man kunde ta på sig så att man såg saker med hennes fantasi.

Det finns förstås en massa klipp med Mija som inte är från hennes kanal också, bland annat flera som hon har gjort i samarbete med Hemtex och ett där hon bygger kök tillsammans med Ballingslöv. Jag kommer förstås att lägga upp fler klipp med Mija framöver, men vill ni se mer av henne nu rekommenderar jag en tur till Youtube!