Som jag skrev i mitt första inlägg så kommer den här bloggen inte enbart att handla om inredning. Jag gillar när man får lära känna människan bakom bloggen, och därför tänker jag också blanda in lite mer personliga grejer. Jag kommer att skriva lite om mig och om min vardag och mitt liv, och jag tänkte börja med att presentera mig själv. Det enda ni vet om mig nu är att jag heter Emma och att jag gillar inredning och Mija Kinning, som är min favoritinredare, så här kommer lite mer om mig!

I skrivande stund är jag 20 år. Jag jobbar på en snabbmatskedja men drömmer om att bli något inom inredning. Vad har jag inte riktigt bestämt mig för än, men inredning är mitt största intresse och jag vet att det är det som jag vill hålla på med. Jag har tankar på att utbilda mig till inredningsarkitekt på Konstfack i Stockholm, men det finns också en utbildning i Göteborg på HDK där man kan läsa konstnärligt kandidatprogram i design som är en lite mer allmän designutbildning men där man ändå får kunskaper inom området som inredningsarkitekter arbetar med. Jag har också funderat lite på homestaging. Jag känner att jag verkligen måste veta i vilken riktning jag vill innan jag hoppar på något, och därför har jag bestämt mig för att helt enkelt jobba ett tag och ta min tid på mig att fundera.

Jag bor i en bostadsrätt tillsammans med min sambo Jonas. Drömmen är ett hus, men i dagsläget får en bostadsrätt duga. Och det var väl ungefär det jag hade att berätta om mig själv nu.