Om ni har följt den här bloggen så vet ni att jag gillar inredning, och att jag drömmer om ett eget hus. I dagsläget bor jag och min sambo Jonas i en bostadsrätt, och även om det ger friare händer än vad en hyresrätt gör så känner jag att jag inte vill lägga en massa pengar på att göra om den här lägenheten till det bästa den kan bli när jag vet att jag ändå så fort som möjligt kommer att flytta till ett hus och skapa mitt drömhem där. Att renovera ett hus är inte billigt, och inte att köpa ett heller, så jag håller för fullt på att spara ihop till min dröm. Däremot vill jag ju inte bo i en ful och tråkig lägenhet under tiden, men det jag gör här är mer ”ytligt” och av det enklare slaget. Jag satsar mer på inredning än på renovering.

Jag har redan många drömmar och planer i mitt huvud på hur mitt kommande hus ska se ut. En sak som jag vet är att vi ska ha helkaklat badrum. Jag tittar mycket på bilder och filmer på nätet för inspiration, både gällande själva utseendet och när det gäller det praktiska, som vad man ska tänka på o.s.v. Här är till exempel en bra film från Bygghemma.se som går igenom målning, tätskikt och kakel i badrum.

Del 1

Del 2

Jag gillar verkligen det svarta golvet! Det vita på väggarna är också snyggt, men för min egen del så vill jag nog blanda upp det med lite svart också, i något slags mönster.