Phuu. Har precis lagt på efter ett timmar lång samtal med Simon. Det här med vänner som kan prata alltså, vet ni vad jag menar? Vi ses ju inte alls länge som vi gjorde när vi var yngre, eftersom han valde att flyttat uppåt i landet – men istället kör vi samtalsmaraton med jämna mellanrum. Vi pratar till öronen brinner på oss båda, ha ha.

Livet förändras
Något som är så fantastiskt samtidigt som det är skrämmande är hur livet förändras så snabbt. Det känns som det var igår Simon och jag brukade hänga här utanför Kärnhuset och prata om allt och inget. Nu bor vi flera timmar från varandra, vi har separata liv med separata mål. Han lever med sin underbara Karin och jag är kvar här, gör min grej. Nu hade han även varit på arbetsintervju berättade han, på Trademax – det nya som hade öppnat tidigare i år. Han sa direkt att ”Emma, jag förstår att du kommer utnyttja det om jag får jobbet, så lika bra du ger dig ut på www.trademax.se redan nu och skriver upp vad du vill ha, så får vi ordna det på personalrabatten sen”. HAHA! Härligt hur bra han känner mig 😀

Funderar på en vända till Ullared
Camilla och Alicia kom hem från Ullared häromdagen med massvis av fynd. Har tidigare varit lite skeptisk mot det för att det varit så himla hypeat, men kanske borde ta mig en vända ändå. Även om min stil kanske är mer ”trademax” än det än ”ullared” så skadar det aldrig att söka inspiration. Just nu står de ganska still i mitt hem och jag har inga direkta projekt på gång ändå, så kanske dags att skaffa sig något att göra? 🙂

Intresse för origami
Har suttit ett par timmar nu senaste dagarna och bara stirrat på massvis av videoklipp på hur man kan lära sig origami och att vika snygga saker. Det är sådant som är typiskt för mig att snöa in på, och gärna på semestertider också. När andra är ute och solar och badar så sitter jag hemma och viker papper, haha. Men ärligt, kolla videon. Vore det inte grymt coolt att behärska den här konsten?