Som ni vet så bor vi i en bostadsrätt just nu, och även om det ger mycket mer frihet än en hyresrätt så är det fortfarande inte samma sak som att bo i ett hus. Jag håller ständigt utkik efter hus till salu eftersom min dröm är att flytta till ett hus, och den drömmen gör också att jag inte vill lägga så jättemycket pengar på att renovera upp vår bostadsrätt eftersom jag hellre lägger de pengarna på en handpenning till ett hus. Vissa saker vill man ju göra förstås, för jag vill fortfarande ha det fint där jag bor nu. Annars skulle jag inte trivas. Men de större sakerna får vänta tills jag har ett hus.

Det perfekta badrummet

Jag gillar att drömma och planera så jag vet i princip hur jag ska inreda mitt hus när jag köper ett. Självklart beror det en del på huset, men jag har i alla fall en idé om vilken stil jag vill ha och jag vet vissa prylar som jag vill ha. Jag vet till exempel hur badrummet ska se ut. Om det nu inte råkar vara ett nyrenoverat badrum som det inte direkt finns något skäl att ändra på så kommer badrummet definitivt att bli ett av de första projekten.

badrum
Riktigt snyggt badrum!

Jag vill definitivt både ha dusch och badkar. Duschen ska vara i walk in-modell, alltså en nischvägg typ. Badkaret ska vara ovalt och väldigt stilrent med raka och rena linjer. Det ska vara ett fristående badkar. På http://www.kakelgallerian.se/ finns det mycket bra badkarsinspiration. Jag älskar till exempel det som heter Nordhem Bråviken. Galet dyrt, men gaaaalet snyggt! Finns förstås billigare varianter också som också är snygga, som Westerbergs Sense till exempel.

Mitt drömbadrum har en modern känsla men med lite lantliga inslag. Det får inte bli för nytt liksom, då tappar man personligheten. Mycket har att göra med de små detaljerna. Jag längtar verkligen till stunden kommer då jag kan inreda badrummet som jag drömmer om!