Det är inte alltid det är en dans på rosor att hålla på med inredning. Det är många saker som kan gå illa, och många delar som kan kräva. Jag antar att ni är ganska medvetna om detta själva, och att det inte alltid är så lätt att hålla på med inredning och design som inredningsdesignerna som exempelvis Mija får det att se ut. Även om de är noga med att berätta om hur lätt det är att göra detta hemma, så är det inte alltid det och det har jag bittert fått erfara. Det är få av oss som är proffs på inredning och design, därför kommer det ta längre tid för oss och vara svårare. Men det finns ju hjälp att ta till av när det är som jobbigast.

En hälsosam kropp
Det är inte bara färger och glamour som gäller inom inredning. Oftast så får man ta i, när saker ska bäras, sättas upp, spikas fast, målas eller skruvas ihop. Det är lång ifrån det högtflygande planläget, när man bara sitter och drömmer. Det praktiska arbetet av planen är svårt, och för att få till det måste man ha tålamod och ha en kropp som man kan använda. För är kroppen inte i balans så blir det väldigt svårt att orka med de planer man har för olika rum. Du behöver helt enkelt vara hälsosam för att göra ett gott arbete och få ett lyckat resultat, speciellt när man stöter på hinder i själva inredningsprocessen. Och det kommer alla att göra, även proffsen gör det även om det inte syns i tv.

Hur tar vi hand om oss?
Det handlar om att börja titta på vad det är kroppen behöver. Jag har kommit fram till att det är tre delar som är viktiga att tänka på när man planerar för ett välmående. Det är dessa tre:

– Vila
– Träning
– Kost

Mer än såhär behöver man inte tänka kring. Det är räcker gott och om man gör medvetna val i respektive område så kommer man också att märka att kroppen utvecklas mot det bättre. Du kommer bli friskare, piggare och starkare – en förutsättning för att du ska orka med att inreda ditt hem. Att exempelvis köpa sig Omega 3 härifrån är ett sätt att ta hand om det tredje punkten, framför allt eftersom att Omega 3 är en väldigt viktigt fettsyra för oss människor.

Men som sagt så gäller det att ta tillvara på sin kropp, och underhålla den. Det är den enda du kommer att få, så den är väl värd allt omhändertagande. Genom att du ger din kropp vila så låter du den läka och bygga upp sig på nytt, och genom att träna så kommer du ge kroppen kraften och energin att klara av dagliga utmaningar. Genom kosten så ser du till att ha det bästa bränslet, och här gäller det att vara noggrann. Tankar du med fel saker så blir också effekten dålig. Men det finns hjälp att få där, bland annat genom kosttillskott. Vitapost har många bra grejer som passar i flera lägen, och du kan se månadens kampanj här där du kan hitta bra grejer till rabatterade priser. Något som jag varmt kan rekommendera, det var där som jag hittade Omega 3!